Starity

Kiss Orsi egyetlen rádiósként száll versenybe

2012. február 16. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamour Women of the Year jelöltjei közé szavazták az olvasók Kiss Orsit, így a műsorvezetők kategóriájának egyedüli rádiósaként gyűjtheti a közönség voksait. A Class FM falain belül igazi otthonára talált és rendkívüli megtiszteltetésként élte meg a jelölést.

hirdetés
Kiss Orsi egyetlen rádiósként száll versenybe
Fotó: Class FM

A műsorvezetők mezőnyében Kiss Orsi tévés kolléganőivel versenghet a győzelemért az idei Women of the Year választáson. A komoly jégkorcsolyás és táncos múlttal rendelkező Orsi már több mint 10 éve a médiában tevékenykedik. A Class FM zenei műsorainak munkatársát azonban a tv képernyőn is viszontláthatjuk a Szerencseszombat című műsor háziasszonyaként.

„Közhelynek hangozhat, de nem tudok mást mondani, mint azt, hogy nagyon megtisztelő. Több mint 10 éve dolgozom a médiában, de még nem kaptam ehhez hasonló jelölést” – nyilatkozza örömmel Kiss Orsi. „Ugyanakkor reális vagyok, azt gondolom, nekem még sokat kell tanulnom és sokat le kell tennem az asztalra” – teszi hozzá kritikusan a műsorvezető, aki szabadidejében jógával, mozival, vagy éppen sütögetéssel ereszti ki a mindennapi gőzt.

„Szerencsére nagyon elfoglalt vagyok, ha belefutok egy-egy műsorba, ami tetszik, leköt, azt megnézem. Alinda műsora kifejezetten ilyen. Azért azonban, hogy kritizáljak másokat, nem figyelek senkit. Vannak mentoraim, kiváló kollégáim, akikben megbízom, az ő véleményükre, tanácsaikra hallgatok, így próbálok fejlődni” – vélekedik Orsi kollégáiról, karrierjéről.

Vajon maga mögé utasítja az általa említett Veiszer Alindát, vagy éppen D. Tóth Krisztát? Márciusban fény derül rá, hogy Orsi lesz-e a Glamour legClassabbja. A jelöltekre március 12-ig lehet szavazni a glamouronline.hu oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek