Starity

Szeretnivaló családi történet a filmvásznon

2012. február 16. 21:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma mutatják be a hazai mozik George Clooney legújabb filmjét, amelyben a sármos színész ezúttal apaszerepben látható.

hirdetés
Szeretnivaló családi történet a filmvásznon

A Hawaii-szigeteken játszódó Utódok című film egy apáról, Matt Kingről szól, aki felesége csónakbalesete után magára marad két lányával. Miközben próbál kijönni gyermekeivel, olyan információkat tud meg élete párjáról, amiket eddig nem is sejtett volna. A férfinek azonban nem ez az egyetlen gondja, ugyanis az örökségül rámaradt ősi erdőség eladásáról is neki kell gondoskodnia.

A számos díjra jelölt családi film főszerepében a méltán népszerű George Clooney látható. Az egyik lányát az a Shailene Woodley formálja meg, aki a The Secret Life of The American Teenager és a Felicity című produkcióban is bizonyította már tehetségét, másik lányát pedig az ezzel a szereppel bemutatkozó Amara Miller kelti életre.

A film forgatókönyvét az az Alexander Payne írta, akinek a nevéhez olyan produkciók kötődnek, mint például a Gimiboszi, vagy éppen a Párizs, szeretlek!.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek