Starity

Justin Bieber gyűrűt ajándékozott Selena Gomeznek

2012. február 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber egy gyűrűt ajándékozott szerelmének, Selena Gomeznek Valentin-nap alkalmából, talán tényleg készen állnak a házasságra?

hirdetés
Justin Bieber gyűrűt ajándékozott Selena Gomeznek

A tinik bálványa, Justin Bieber egy gyűrűvel lepte meg szerelmét Valentin-nap alkalmából. Sokak szerint ez már az eljegyzésű gyűrűnek is betudható, hiszen elméletileg Justin már márciusban esküdni szeretne párjával.

A hírek szerint Bieber nem spórolt a szerelmesek napján, kibérelte a Los Angeles-i Staples Centert Selenának, hogy nyugodt órák közt el tudjanak tölteni egy romantikus vacsorát.

Justin az este folyamán adta oda Selenának a gyémántberakásos J betűt formázó ékszert, amit a lány pár napon belül meg is osztott rajongóival. „Hazaértem, úgyhogy megmutatom mit kaptam Justintól, hát nem gyönyörű?” – áradozott a Twitteren a Valentin nap-mániás színésznő. Lehet, hogy tényleg készen állnak kimondani a boldogító igent?


Selena Gomez Valentin-napi gyűrűje

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek