Starity

Kiss Ramónára ismét rátalált a szerelem

2012. február 17. 13:01   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiss Ramónát az utóbbi időben igen sok férfival hozták hírbe, köztük a Forma–1 egyik tagjával Bruno Sennával is, aki a híres Ayrton Senna unokaöccse.

hirdetés
Kiss Ramónára ismét rátalált a szerelem

A Barátok közt Zsófija, azaz Kiss Ramóna a hírek szerint már nem szingli, ugyanis az ország legjobb pókerjátékosával, Tóth Richárddal alkot egy párt. Másfél éve ugyanis megszakadt akkori kedvesével távkapcsolata, aki nem más, mint Tóth Norbert focista. Azóta már egyszer hírbe hozták Ayrton Senna unokaöccsével, Bruno Sennával is, akivel egyszer együtt bulizott.

Most azonban olyan férfiba szeretett bele, akivel nem kell távkapcsolatban élnie, ugyanis egy városban laknak. Bár a híres pókermilliárdos rengeteget utazik a Pokerstars révén, Ramóna bármelyik versenyére elkísérheti.

Tóth Richárd az ország legjobb pókerjátékosa – 32 éves és politológusként végzett, valamint hosszabb kapcsolata volt a legutóbbi szépségkirálynővel, Polgár Krisztinával. Egy biztos: Kiss Ramónának sem kell a szépségért a szomszédba menni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek