Starity

Whitney Houston exférje is részt vehet a temetésen

2012. február 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig úgy volt, hogy a nemrégiben elhunyt Whitney Houston temetésén bárki részt vehet, ám a család meggondolta magát, sőt, Whitney exférjének egyenesen megtiltották, hogy részt vegyen a ceremónián. A család utolsó pillanatban gondolta meg magát ezzel kapcsolatban.

hirdetés
Whitney Houston exférje is részt vehet a temetésen

Holnap temetik a tragikus hirtelenséggel, múlt héten elhunyt Whitney Houstont. Korábban úgy volt, hogy egy sportcentrumban biztosítanak helyet azoknak, akik személyesen szeretnék leróni tiszteletüket és kegyeletüket az énekesnő előtt, ám a terv változott: a temetkezési vállalat kérésére a család az interneten közvetíti a temetést élőben, a szertartást pedig abban a newarki templomban tartják, ahol Whitney életében először lépett fel.

Úgy tűnt, hogy a rajongókon kívül az énekesnő volt férje, Bobby Brown is csak az interneten nézheti egykori nejének temetését: a szűk családi kör ugyanis először meghívót sem küldött a rappernek, sőt, megmondták neki, hogy nem kívánatos személy lesz az eseményen.

Az énekesnő és a rapper 14 évig élt viharos házasságban, és Whitney rokonai úgy gondolják, Brown felelős azért, hogy kábítószerhez nyúlt.

Végül a család az utolsó pillanatban meggondolta magát: úgy érezték, jobb a békesség a temetésen, ezért hivatalosan is felkérték Brownt, hogy jöjjön el a temetésre, annak ellenére, hogy egyes családtagok ezt ellenzik.

Érthető a család aggódalma, azoban nem felejthetjük el, hogy bármi is történt, Brown az énekesnő életének hosszú ideig részese volt, ezért őt is megilleti a lehetőség, hogy méltó módon búcsúzhasson el tőle az utolsó útján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek