Starity

Ellie Goulding és Skrillex randizgat

2012. február 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Ellie Goulding énekes és Skrillex randizgat egymással.

hirdetés
Ellie Goulding és Skrillex randizgat

Az Us Weekly értesülései szerint a 25 éves angol énekesnő és a 24 éves amerikai zenei producer (aki Sonny Moore néven született) tavaly év végén figyelt fel egymásra, valószínűleg akkor, amikor első közös számukat, a Summitot készítették el.

Ismeretségük akkor kezdődött, amikor Skrillex egyik barátjának házában bemutatkoztak egymásnak, amit több találkozó, végül pedig egy közös szám követett.

„Ez egy nagyon szuper, új románc, és tökéletesen kijönnek egymással. Nagyon jó párost alkotnak, mindenki odáig van értük, és ők is egymásért. Ráadásul mindketten kiváló zenészek, és értenek ahhoz, amit csinálnak. Ellie-nek jól jött ez a románc, hiszen most Los Angelesben marad egy darabig” – nyilatkozta egy közeli ismerős a magazinnak.

Úgy látszik, Skrillex háza táján most van ok a boldogságra: rátalált a szerelem, emellett pedig öt Grammy-jelöléséből hármat zsebrevágott a vasárnapi gálán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek