Starity

Lerészegedve járkált Berlin utcáin a színész

2012. február 20. 13:01   |   Szerző: Vampiregirl1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keanu Reeves Németország fővárosába, Berlinbe utazott a Berlinale filmfesztivál miatt, ahol bemutatták legújabb filmjét, ami a Side by Side címet viseli.

hirdetés
Lerészegedve járkált Berlin utcáin a színész

A színész egy filmfesztivál miatt Belinbe utazott, mivel ott volt a bemutatója a saját rendezésű filmjének, a Side by Side-nak. Részt vett a filmes programokon, majd úgy gondolta, a hosszú utazás miatt megérdemel egy kis szórakozást, így elment a Fasanen 37 nevezetű galériába, ahol nem volt visszautasító: minden italt megivott, amivel kínálták.

A végére már alig bírt állni a lábán, de még így sem indult el a hotelszobájába, hanem fogott egy taxit, és elment egy szórakozóhelyre, s csak a késő esti órákban tért vissza hotelszobájába – természetesen gyalog, így az összes paparazzónak esélye nyílt lohasztó fotókat készíteni a Mátrix sztárjáról, aki most rossz pirulát választott, és meg is járta a döntését, hiszen jobbra-balra támolygott, amikor igyekezett megtalálni a hoteljét.


A színész már a szórakozóhelyről távozva sem tudott egyenesen járni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek