Starity

Híres modellek tesztfotói egy könyvben

2012. február 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Douglas Perrett, a divatszakma egyik nagyágyúja 10 éven keresztül gyűjtötte modellek képeit, amik mára már közkinccsé váltak.

hirdetés
Híres modellek tesztfotói egy könyvben

Douglas Perrett, a COACD Casting Agency casting modellügynökség igazgatójaként az évek során több száz pályakezdő modellről lőtt polaroid fotókat, amelyeket tíz évek keresztül gyűjtött. Ezek a fotók nagyon fontosak, némelyik modellnek a karrierjét jelentették, hiszen a cég olyan ügyfelekkel dolgozik még napjainkban is, mint a H&M, Vogue, Adidas, Harper’s Bazaar vagy a GQ.

Innen jött az ötlet, hogy a polaroidokat egy könyv formájában kéne megjelentetni. Az ötlet mostanra meg is valósult, viszont a Wild Things címet kapó gyűjteményt csak limitált számban, 250 példányban készítették el, és csakis kizárólag a cég ügyfeleinek részére. A képeken olyan neves modellek láthatóak, mint Miranda Kerr, Candice Swanepoel vagy Elettra Rossellini Wiedemann.

Nekünk marad pár, az internetre felkerült polaroid fotó és egy trailer, amit a cég a YouTube-ra töltött fel. Lássuk csak, miből lesz a cserebogár!






A fotókon (fentről le) Abbey Lee, Candice Swanepoel, Miranda Kerr és Rosie Huntington-Whiteley látható

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek