Starity

VV Vera: „Anyagi okok miatt pornóztam!”

2012. február 20. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őszintén vallott piszkos múltjáról a kiesett játékos. Állítása szerint a kilátástalanná vált anyagi helyzete sodorta a pornószakma felé, de vállalja ezt a rossz döntését.

hirdetés
VV Vera: „Anyagi okok miatt pornóztam!”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kiesése után rögtön szembesítették Verát azzal, hogy amíg a luxusbörtönben a sajtreszelő miatt ordibált, odakint DVD-n terjesztik a castingvideóját. A késő esti BeleValóVilág adásában elsőként nyilatkozott a miértekről, ahol meglepően őszintén vállalta fel tagadhatatlan múltját.

„Nagyon sok negatív dolog történt velem egyszerre, és olyan szinten változott meg az anyagi helyezetem, hogy konkrétan azon kellett gondolkodnom, hogy miből fogok holnap kaját venni. A családomhoz nem akartam fordulni, mert én mindig elláttam magamat” – vallotta Vera a Cool műsorában.

„Ez tavaly történt, tehát nem annyira régen, nem akarom mosni magam azzal, hogy egy 18 éves butus kislány voltam” – folytatta az érzékenylelkű, aki azért titkolta el múltját a beköltözése előtt, mert nagyon hibás döntésnek tartja, hogy a pornószakma irányába fordult.

Vera azt is elmondta, hogy a villában megálmodta, hogy kiderült a múltja, ezért is volt feszültebb a végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek