Starity

Áprilisban újra koncertezik a Sixx: A.M.

2012. február 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Michael producer, énekes a múlt héten jelentette be, hogy öt év után ismét színpadra áll a Sixx: A.M., valamint új kislemezzel is kedveskednek rajongóiknak.

hirdetés
Áprilisban újra koncertezik a Sixx: A.M.

Április 11-én tartják az idei Golden Gods Awardsot. A múlt heti sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozták a fellépők listáját. Marilyn Manson, Slash, a Black Veil Brides és az Evanescence mellett öt év kihagyás után ismét koncertet ad a Sixx: A.M.

A zenekar 2007-ben alakult, amikor Nikki Sixx Heroinnaplók címen kiadott könyve mellé elkészítették első korongjukat, mely ugyanezzel a címmel látott napvilágot. A zenekar tagjai Sixx mellett James Michael énekes és Dj Ashba (Guns N' Roses) gitáros.

A Revolver magazin sajtótájékoztatóján James Michael elmondta, nagyon izgatottak a fellépés miatt, és egy hírrel örvendeztette meg rajongóikat. Egy újabb dalt másolnak ki a lemezről, ezúttal az Are You With Me? című nótára esett a választás.

A jelöltek között egyébként Nikki Sixx is ott van a Legjobb basszusgitáros kategóriában, valamint Dj Ashba is esélyes díjra másik zenekara, a Guns N' Roses révén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek