Starity

Paget Brewster otthagyja a Gyilkos elméket

2012. február 21. 07:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban is nagy sikernek örvendő sorozatban (Criminal Minds) változások fognak bekövetkezni. Paget Brewster váratlan döntést hozott, ami a napokban került a nyilvánosságra.

hirdetés
Paget Brewster otthagyja a Gyilkos elméket

Az Emily Prentisst alakító színésznő úgy döntött, véglesen kilép a sorozatból az évad végén. Az indoklása szerint itt az ideje, hogy új dolgokban próbálja ki magát.

„Nyolc hosszú és elképesztő év után ideje továbblépnem, és elszabadulnom Emily Prentisstől. Egyrészt izgatott vagyok a jövőm felől, másrészt pedig hihetetlenül fog hiányozni a sorozat csapata” – nyilatkozta Paget Brewster.

A színésznő döntése mögött nem feltétlenül egy új szereplés kipróbálása áll, hiszen olyan híres sorozatokban szerepelt már, mint a Jóbarátok, a Hivatalból vesztes, de még az Amerikai Faterben is adta már kölcsön a hangját. Hogy ki kerül Emily Prentiss helyére, illetve lesz-e új karakter helyette a sorozatban, még nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek