Starity

Lakásvásár és a legújabb lakberendezési trendek egy helyen

2012. február 21. 11:11   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb lakberendezési trendek, időtálló ötletek, divatos bútorok, elképesztő technikai megoldások és trükkök, minőségi burkoló anyagok, kényelmet és harmóniát teremtő praktikák nyolcezer négyzetméteren. A Lakáskultúra Élőben kiállítás idén immár kilencedik alkalommal várja több, mint százhúsz kiállítójával a közönséget március 9. és 11. között, hogy tippeket adjon a tökéletes otthon megteremtéséhez, karöltve az idei Lakásvásár kiállítással.

hirdetés
Lakásvásár és a legújabb lakberendezési trendek egy helyen
Fotó: Red Lemon Média

A tavasz közeledtével ismét ötleteket meríthet bárki, hogyan frissítse, alakítsa át otthonát. Erre tökéletes lehetőséget kínál a kilencedik Lakáskultúra Élőben kiállítás. A SYMA Sport- és Rendezvényközpontban nyolcezer négyzetméteren több, mint százhúsz kiállító gondoskodik arról, hogy a helyszínre látogatók megismerjék a legújabb lakberendezési trendeket és a legdivatosabb bútorokat, kiegészítőket. A B pavilonban a Lakásvásár kiállításon bárki megtalálhatja a számára ideális otthont, amelynek berendezésében a helyszínen profi szakemberek segítenek. A hazai standok mellett pedig spanyol, török, lengyel, osztrák, szerb és román kiállítók termékei közül is kedvezményesen válogathatnak a kiállításra látogatók.

A színes programokkal fűszerezett széleskörű rendezvény ezúttal is igazi családi kikapcsolódást kínál. Játszóház várja a legkisebbeket, míg szüleik a legújabb bútorok kiválasztása közben a színpadnál a Feng Shui tanácsok mellett akár az energiatakarékosságról is tájékozódhatnak. A programok között sztárfellépők, sminktanácsadás, horoszkópkészítés és természetesen sok-sok nyereményjáték is várja a kiállítás látogatóit. A legszerencsésebb megkapja álmai fürdőszobáját a Wellis jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek