Starity

Jason Derülo a barátnőjével készül duettezni

2012. február 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülo lábadozása során is új dalokon munkálkodik. Elmondása szerint szívesen dolgozna együtt más sztárokkal, például a barátnőjével, Jordin Sparksszal.

hirdetés
Jason Derülo a barátnőjével készül duettezni

Jason és Jordin nemrég jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Számos rajongó pedig ezek után egy közös szerzeménynek örülne legjobban. Nos, ha úgy alakulnak, ahogyan azt Jason tervezi, valóra is válhat a duett.

Derülo még a Twitteren is megkérdezte, hogy kivel kellene duetteznie, mire a rajongók többségében Jessie J, Bruno Mars, Lil Wayne, Chris Brown és Jordin Sparks neveit mondták.

Az együtténeklés nem áll távol a pártól, hiszen ez otthon is mindennapos elfoglaltságnak számít náluk. Mi valójában énekelünk egymásnak. Ő mindig és mindenhol énekel, ami nagyon remek. Nincs sok olyan hang, mint ami neki van. Ez nagyon különleges – mesélte a Sunday Telegraphnak Jason lelkesen, aki teljesen oda van barátnője tehetségéért, így nem csoda, hogy duettezne is vele. „Jordin egy fenomenális énekesnő. Nem sok ember tud úgy énekelni, mint ő. Szóval igen, határozottan állíthatom, hogy készíteni fogunk közös anyagot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek