Starity

Shakiráék túl elfoglaltak a házassághoz

2012. február 22. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű hangú énekesnő mégsem megy férjhez focista párjához, Gerard Piquéhez. Legalábbis amíg ilyen elfoglaltak, biztosan nem.

hirdetés
Shakiráék túl elfoglaltak a házassághoz

Nem rég adtunk hírt arról, hogy a kolumbiai énekesnő férjhez megy barátjához. Ezt a hírt Gerard Piqué cáfolta meg, de nem zárta ki azt a tényt sem, hogy egyszer valóban az oltár elé vezeti Shakirát.

„Nagyon boldogok vagyunk együtt, nagyon szépen élünk együtt. A jövőben nem a házasság lesz a következő lépésünk, most biztosan nem” – mondta a 25 éves focista a spanyol People magazinnak.

A népszerű labdarugó több mint egy éve van együtt a nála tízévvel idősebb énekesnővel. Kapcsolatukat 2011 elején hozták a nyilvánosságra.

„Most a legfontosabb dolog számomra az, hogy ismét mi legyünk a legjobb csapat. Nem férne bele az időnkbe most a házasság és a nászút. Mint Shakira, úgy én is, nagyon elfoglaltak vagyunk jelenleg” – fejtette ki az énekesnő barátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek