Starity

Három hét múlva lát napvilágot Jared Padalecki gyermeke

2012. február 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre a pontos dátumot is elárulták azzal kapcsolatban, mikor ad életet első gyermekének Genevieve Cortese, Jared Padalecki felesége.

hirdetés
Három hét múlva lát napvilágot Jared Padalecki gyermeke

A Twitteren derült ki, mikorra várja Genevieve Cortese és Jared Padalecki első gyermeküket, ugyanis a színész testőrét, Clif Kostermant kérdezték a közösségi oldalon arról, tud-e valamit a babaügyben.

Mint ismeretes, Clif Jared és Jensen Ackles közös testőre, aki örömmel válaszolt a kérdésre, méghozzá egy dátummal: „Március 12-én érkezik a kicsi.”

Így alig három hét, egészen pontosan 19 nap múlva ad életet Genevieve a babának, akire az Odaát sztárja már most hihetetlenül büszke. Nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy természetes szülést terveznek, és a baba nevére bizony lehet, hogy hónapokat kell várniuk a magazinoknak és persze a rajongóknak is, ugyanis nem szeretnék elkapkodni a névadást: „Mielőtt elneveznénk őt, szeretnénk megismerni. Nem akarunk ráaggatni egy hirtelen jött nevet anélkül, hogy tudomást szereznénk a jelleméről.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek