Starity

Számíthatunk új Guns N' Roses-albumra

2012. február 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

DJ Ashba, a Guns N' Roses (valamint a Sixx: Am) jelenlegi gitárosa a Washington Examiner újságírójának, Nancy Dulhamnek beszélt arról, hogy banda újra stúdióba vonul.

hirdetés
Számíthatunk új Guns N' Roses-albumra

Dj Ashba, a Guns N' Roses gitárosa a napokban adott interjút a Washington Examinernek, amelynek keretében beszélt a zenekarról és jövőbeli terveiről. „A Guns N' Roses az első zenekar az életemben, ahol azt érzem, le tudok tenni valamit azt asztalra.”

A gitáros elmondta, hogy sok bandában játszott már élete során, de a Guns N' Rosesban érzi magát igazán jól, illetve arról is beszélt, hogy a banda stúdióba vonul, és elkészítik új albumukat. DJ szerint neki mint dalszövegíró és producer, az a feladata, hogy megvalósítsa az énekes-frontember, Axl Rose elképzeléseit. Állítása szerint Axl a turné miatt nem tudott eddig az albummal foglalkozni, de ez most változni fog, és a Chinese Democracy 2008-as megjelenése után lesz még új, egy sokkal ütősebb album, ugyanis Axllel létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak.

Dj Ashba néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy már több mint 12 dalt írt a Guns soron következő albumára. A Chinese Democracyből Amerikában több mint egymillió, világszerte hatmillió példány fogyott el, ami a letöltések korszakában jónak mondható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek