Starity

Új szereplő a Jóban Rosszban csapatában

2012. február 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pintér Tibor Csillagkútra látogat, ahol egy kétes hírű építészt fog alakítani.

hirdetés
Új szereplő a Jóban Rosszban csapatában
Fotó: TV2

Pintér Tibor már jó ideje a Jóban Rosszban csapatával dolgozik, de arra, hogy a sorozatban láthassuk, még várnunk kell egy darabig. A színész egy építkezési válalkozó bőrébe bújtatott gengsztert alakít majd, aki Füredi Attilát – akit Gesztesi Károly alakít – próbálja majd kétes ügyletekbe csalni.

Tibor a sok barátnak köszönhetően gyorsan beilleszkedett. Eddig pozitív szerepekben bizonyított, de most Kolozsi Pál szerepében megtudhatjuk milyen, amikor rosszfiút játsszik.

„Először kicsit megijedtem, hogy egy gengszter vállalkozót kell alakítanom. Azonban egy filmben hálás a negatív szerep, hiszen jól megformálható és izgalmas karakter, a nézők figyelmét is jobban felkelti. Kolozsi Pál maffiózó létére jól öltözött, remek a szókincse és lehengerlő mosolya van – ebben könnyen tudok vele azonosulni” – mesélte szerepéről Janza Kata volt férje, aki úgy érzi fia is egyre inkább a színészi pálya felé orientálódik, hiszen folyamatosan a forgratásokról faggatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek