Starity

Jamie Chung: „A megjelenés nem függ a pénztől”

2012. február 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a minap a People magazinnak adott interjújában elárulta, hogy sokszor kísérletezik a divattal, és az egyedi ruháktól sem riad vissza.

hirdetés
Jamie Chung: „A megjelenés nem függ a pénztől”

Miután Jamie Chung amerikai színésznő elárulta, hogy imádja a téli sportokat, most úgy érezte, itt az ideje, hogy a divatról is megossza tapasztalatait a rajongóival. Jam szerint az, hogy mennyire vagy divatos, nem függ az anyagiaktól, de persze azt nem állítja, hogy ő nem csábul el egy pár méregdrága cipő láttán.

„Bárki lehet divatos, ez nem függ a pénztől, bárki lehet ápolt anélkül, hogy rengeteget költene exkluzív krémekre, sminkekre vagy épp ruhákra, cipőkre bár, ha meglátok egy pár Manolót, nehezen tudok ellenállni” – mesélte nevetve a gyönyörű színésznő.

„Számomra a divat hihetetlenül fontos, úgy érzem, ezzel tudom kifejezni magam, mindig valami újra vágyom. Valami olyanra, ami egyedi, de persze ez nem mindig sikerül – mesélte tovább tapasztalatait. – Imádok kísérletezni különféle stílusokkal, de inkább csak otthon a szobámban, ahol senki sem lát azokban a röhejes ruhákban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek