Starity

Érkezik az újabb X-Men-film!

2012. február 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV-nek sikerült elkapnia Simon Kinberget legutóbbi filmjének bemutatóján, ahol elmondta, már elkezdett dolgozni a legújabb X-Men-sztorin.

hirdetés
Érkezik az újabb X-Men-film!

Ha a rajongókon múlna, az új X-Men-film már a nyáron bemutatásra kerülne, vagy akár a jövő héten. Sajnos azonban ennél kicsit többet kell várnunk a legújabb rész premierjére, hiszen az X-Men: Az elsőkben szereplő színészek nagy része jelenleg is forgat, valamint a forgatókönyvíróknak is munkához kell látniuk.

Az MTV nemrég elcsípte az írót, Simon Kinberget legújabb filmje, a This Means War bemutatóján, ahol elbeszélgettek vele a Magnetóról és Xavierről szóló terveiről. Szintén ebben az interjúban erősítette meg, hogy az X-Men-filmeknek még korántsincs vége.

„Nem tudom, mi lesz a legújabb epizód címe, de kijelenthetem, hogy dolgozom az X-Men: Az elsők folytatásán mint író és producer. A napokban kezdtem el Matthew Vaughnnal [rendező] karöltve” – nyilatkozta Kinberg.

Mivel a tavaly bemutatott X-Men: Az elsők folytatásáról van szó, így értelemszerűen a két főszerepet minden bizonnyal a skót színész, James McAvoy és Michael Fassbender kapja, aminek mindketten nagyon örülnek, hiszen többször is hangoztatták, hogy bármikor elvállalnák a történet folytatását.

„Hatalmas X-Men-rajongó vagyok – folytatta a producer. – Képregényeken nőttem fel, és izgatott voltam, hogy Xavier és Magneto sztoriján dolgozhattam, mellesleg McAvoy és Fassbender hihetetlenül alakították őket. Szeretném még inkább felfedezni a személyiségüket, ami nagyszerű munkát fog eredményezni, és természetesen néhány váratlan, meghökkentő dolog is a tervben áll.”

A filmmel kapcsolatban már az is kiderült, hogy – noha még a munkálatok elején tartanak – sokkal több Magnetóval kapcsolatos szálat szeretnének beépíteni a történetbe, melyre 2013-ig biztosan várni kell, hiszen Fassbender jelenleg a Twelve Years a Slave című drámáját, míg McAvoy jelenleg is a Filthet forgatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek