Starity

Színésznők, akikre érdemes figyelni

2012. február 29. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több új tehetség tűnik fel a sztárvilágban, ezért bemutatunk öt olyan hölgyet, akik mostanában hódítják meg a képernyőket, illetve a filmvásznakat.

hirdetés
Színésznők, akikre érdemes figyelni

Az alábbiakban öt olyan fiatal színésznőről olvashatsz, akik néhány éve törtek be a köztudatba, és kápráztatták el a nagyérdeműt a tehetségükkel. A fiatal hölgyek egyre többet bizonyítottak az évek során, és bátran kijelenthetjük, hogy ők a legesélyesebbek arra, hogy Hollywood legfényesebb csillagainak nyomdokaiba lépjenek.

Katharine McPhee

Bár már több szerepben is láthattuk, mégsem jött a nagy színészi áttörés az énekesnőként nagyon is sikeres Katharine McPhee számára. A helyzet azonban megváltozni látszik, ugyanis a szépség a Smash című sorozattal bebizonyíthatja, hogy a színészetben is ugyanúgy helyt tud állni, mint a színpadon.

Kathryn McCormick

A Táncolj, ha tudsz! című tehetségkutató műsor döntőse, Kathryn McCormick egy igazán testhezálló szereppel mutatkozik be a mozirajongóknak, az idén bemutatásra kerülő Step up 4 című filmben ugyanis egy táncoslányt formál meg.

Julianne Hough

Az USA-ben countryénekesnőként és táncosnőként is ismert Julianne Hough két kisebb szerep után főszerepet játszhatott a tavaly bemutatott Footloose című filmben, megalapozva ezzel színészi karrierjét. A gyönyörű lány azóta a nyáron mozikba érkező Rock of Ages című musical egyik főszerepét is megkapta, így reméljük, ezzel a filmmel nálunk is népszerűbbé válik.

Kristinia DeBarge

Ahogy korábban írtuk, Kristinia DeBarge szerepet kapott a Chritmas in Compton című filmben, amelyet még idén bemutatnak a tengerentúlon. Ebben a produkcióban a sztár már jóval nagyobb szerepet kapott, mint az eddigi alkotásokban, amelyekben feltűnt, így talán ezek után a hőn áhított főszerepet is kiérdemli majd. A gyönyörű híresség azonban az éneklésnek sem mond viszlátot, jelenleg ugyanis új nagylemezét készíti.

Shailene Woodley

Shailene Woodley The Secret Life Of The American Teenager című sorozatának köszönhetően fiatal kora ellenére már befutott sztárnak számít, ám a színésznő a televízió után a mozikvásznakat is meg akarja hódítani, amire bizony nagy esélye van: az Utódok című filmben nyújtott alakítását még a kritikusok is kifogástalannak tartják, amire bizony manapság már nem igen van példa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek