Starity

Szexuális szokásairól mesélt Adam Levine

2012. február 29. 13:01   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maroon 5 énekese betekintést adott szerelmi és szexuális életébe egy rádiós interjú során.

hirdetés
Szexuális szokásairól mesélt Adam Levine

Adam Levine és modell barátnője (Anne Vyalitsyna) egy fotózáson találkoztak először. Immáron két éve tart a kapcsolatuk a legnagyobb boldogságban.

Amerika egyik legnépszerűs rádiós műsorában, a Howard Stern Show-ban a szexuális életéről mesélt Adam Levine. Többek között elárulta azt is, hogy mennyire fontos neki jelenlegi kapcsolata: „Ez a leghosszabb és legjobban működő kapcsolat, amiben valaha voltam. Nem akarom elcseszni!„

A megismerkedésük történetét is megosztották mindenkivel, a két sztár egy fürdőruha-fotózáson találkozott először: „Azt gondoltam róla, hogy egy sznob p*csa, ő pedig azt rólam, hogy egy s*ggfej zenész vagyok. Aztán elkezdtünk piálni, és rájöttünk, hogy jól kijövünk” – idézte a Blikk az énekes szavait.

Gátlástalanult mesélt a védekezési módszerükről is, ami már nem olyan biztos lábakon áll, mint a kapcsolatuk. Adam elárulta, megszakítással védekeznek a terhesség ellen – amiről, mindenki tudja, hogy nem éppen a legbiztonságosabb módszer. Nagyobb esély van a terhességre, és nem véd a nemi úton terjedő betegségtől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek