Starity

Molly Sandén tízszer erősebb lett szakítása után

2012. március 01. 15:03   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban robbant a bomba, miszerint a két svéd híresség, Eric Saade és Molly Sandén négy év után szakítottak. Eddig nem voltak hajlandóak semmit sem nyilatkozni ezzel kapcsolatban, azonban a lány most megtörte a csendet.

hirdetés
Molly Sandén tízszer erősebb lett szakítása után

Molly Sandén újabban nem unatkozik: keményen küzd, hogy 2012-ben ő képviselhesse országát az Eurovíziós Dalfesztiválon, és még a barátjával (aki egyben élettársa is volt), a szintén Eurovízióval ismertté vált Eric Saadével is szakítottak. Mollyt, saját elmondása szerint, nagyon megrázta a szakítás, hiszen majdnem öt évig voltak együtt.

„Nem vagyok egyedül, a nővéreim és a barátaim gyakran alszanak velem, és meggyőződnek róla, hogy eszem. Ennek ellenére 10 kilót fogytam, már a blogomon is vannak kérdések ezzel kapcsolatban. Nem akarom, hogy bárki is azt gondolja, hogy ez az én választásom volt, mert nem” – osztotta meg rajongóival Sandén, aki azt is elmondta, nagyon hiányzik neki Eric, de végleg kilépett azzal az életéből, hogy elköltözött, így igyekszik megbirkózni a helyzettel.

A riporternek azt is elmesélte, hogy a sajnálatos esemény ellenére pozitívan áll hozzá a dolgokhoz, és szinte kirobbanó formában van: „Még mindig nagyon boldog vagyok, jól érzem magam, és megtaláltam a biztonságos helyemet. Persze, kemény volt, de most már úgy vélem, hogy tízszer erősebb vagyok, mint korábban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek