Starity

Három őrülten szexi, duci sztárhölgy

2010. július 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A soványság kötelező az álomgyárban, de vannak, akik büszkén viselik teltkarcsú idomaikat – ők 2010 duci, de szexi sztárhölgyei. Nem meglepő, hisz 2009-ben is ők trónoltak ezen a címen.

hirdetés
Három őrülten szexi, duci sztárhölgy

Jordin Sparks
A 20 éves énekes-színésznő debütáló lemeze rögtön platina lett, amiért Grammy-re is jelölték. A második albuma is sikeres volt. Pedig Sparks egyáltalán nem vékony, de őt ez nem zavarja, ami látszik is. Gyönyörű arca szinte mindig ragyog az örömtől. A fotósok előtt is mindig büszkén mosolyog. Felesleges kilók ide vagy oda, Jordin kisugárzása és népszerűsége töretlen. Sparkson látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, éppen ezért sokkal vonzóbb és kívánatosabb, mint más anorexiás sztár. Mellesleg sosem titkolta el, hogy erénygyűrűt hord – pedig biztosan sok pasi ágyba bújna a husi szépséggel.

Kelly Clarkson
Clarkson kisasszony hol a hurkáival hívja fel a figyelmet, hol vékony alakjával. Kellyre nagyon jellemző a jojó-effektus. Egyszer vékony, másszor pedig duci. Ám ki lehet jelenteni, hogy ő is szexibb ducin, mint vékonyan. Kelly is belátta, ez nem megy, nem lehet mindenkinek tetszeni. Kelly arca is mindig boldog a kamerák előtt. Szép és szexi ő is. Neki is nagy a kisugárzása, önbizalma, és ez a lényeg.

Jessica Simpson
Jessica nem annyira duci, csupán tavaly szedett fel néhány kilót. Ezért támadták is, de be kell látni mindenkinek, hogy így szexisebb, mint vékonyan. Jessicát sem törték le a támadások. Szerinte a feneke erotikusabb gömbölydeden. Ezt ő is kifejtette: „Jobban szeretem a nőies és telt formát, nem is értem, a pasik miért bolondulnak a gebe lányokért. Sőt a vékonyság érzelmileg is kikészít.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek