Starity

Megjelent Lauren Conrad új könyvének borítója

2012. február 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lauren imád novellákat írni, és az olvasók is kedvelik a műveit. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos sikerkönyvet adott már ki a keze közül, s hamarosan jön újabb szerzeménye, a Starstruck.

hirdetés
Megjelent Lauren Conrad új könyvének borítója

A 25 éves valóságshow-sztár új könyvsorozata, a The Fame Game első novellája április 3-án kerül a boltok polcaira. Tegnapelőtt azonban a sorozat második köteteként megjelenő Starstruck borítóját is felfedte. A fedőlap egyszerű, lényegretörő és előrevetíti a könyv tartalmát.

Még mindig gőzerővel dolgozom a Starstruckon, viszont a borító már kész van hozzá, így arra gondoltam, vicces lenne, ha megmutatnám a leendő olvasóknak, hogy tudják mire számítsanak. Ez egyfajta előzetes a könyvből – niyilatkozta LC.

Lauren hosszas munka eredményeként adja ki új könyveit, amely valószínűleg olyan népszerű lesz a tinik és a fiatal nők körében, mint amilyen az L.A Candy, és számos más Lauren-alkotás is volt.

„A könyvsorozat egy Madison Parker nevű lányról szól, aki az L.A Candy című valóságshow-beli szereplésével nevet szerez magának Los Angelesben. Ezek után készen áll az áttörésre, és semmi sem állíthatja meg abban, hogy elérje a céljait” – mesélt Lauren a könyvek rövid tartalmáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek