Starity

Rosie Huntington-Whiteley tagadja eljegyzését

2012. február 27. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szemfüles újságírónak feltűnt, hogy a szupermodell egy gyönyörű gyémántgyűrűt visel. Rosie azonban tagadja, hogy eljegyezték volna egymást Jason Stathammel.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley tagadja eljegyzését

A szupermodell és színésznő, Rosie Huntington-Whiteley 2010 áprilisa óta együtt jár a hollywoodi filmsztárral, Jason Stathammel. A pár a múlt héten már közös lakást keresett New York belvárosában.

A napokban egy szemfüles paparazzónak feltűnt, hogy a 24 éves lány egy gyönyörű gyémántgyűrűt visel az ujján. Persze rögtön megindultak a pletykák, hogy két év után a sztárpár kapcsolata komolyabbra fordult, és talán összeházasodnak. A Transformers 3 sztárja azonban tagadja, hogy párja eljegyezte volna. Állítása szerint ugyanazt az ékszert viseli már egy éve. Az akciósztárnak Rosie előtt már volt egy hét évig tartó kapcsolata a szintén modell Kelly Brookkal, de házasság nem lett belőle.

A napokban került megerősítésre az a tény is, hogy a Victoria's Secret angyala már nem fog szerepelni a Transformers 4-ben, holott az eredeti terv szerint a modell barátja is játszott volna a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek