Starity

Attila fölényesen nyerte a Való Világ 5-öt!

2012. február 26. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint öt hónap után véget ért a Való Világ ötödik szériája. Seherezádé lett a harmadik a szavazatok csekély százalékával és Csaba a második. Attila sírásban tört ki a végeredmény hallatán.

hirdetés
Attila fölényesen nyerte a Való Világ 5-öt!
Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence

Vasárnap este elérkezett a Viló Világ 5 fináléja, amelyben a villa egyetlen versenyben maradt női versenyzője, Seherezádé, a villa nagy taktikusa Attila, valamint a mindig csendes Csaba küzdött meg egymással.

A műsor elején a 2012-es X-Faktor legjobb női hangja, a pár nap alatt félméternyi hajat növesztő Muri Enikő fellépését nézhettük végig, ahol Beyoncéra emlékeztető csípőmozdulatokat imitálva próbálkozott előadni saját számát, ami annyira gyengére sikerült, hogy akár az Eurovízión is indíthatták volna. Közben Lilu és Balázs bementek a villába, hogy a finalistákkal beszélgessenek pár szót, majd megnézhettük az elmúlt hónapok legjobb poénjait. Ez után némi reklámszünet következett, mialatt a két műsorvezető kivonult a villából.


Muri Enikő – Késő már

A három finalistát a stúdióba lépéskor úgy fújták le szárított jéggel, mintha egy karantén kapujában fertőtleníteni akarnák őket, de szerencsére túlélték a procedúrát és leülhettek. Attila szerint csak az érzelmeket félretéve lehet ezt a játékot végigcsinálni, valamint elmondta, hogy azt hitte, legfeljebb a harmadik párbajig jut el. Seherezádé úgy érezte, hogy a játék alatt nagyon sokat tanult, és meg is komolyodott.

A kortesbeszédeket hozzátartozók próbálták elnyökögni. Attiláról egy Károly nevű úriember szeretett volna mindenféle jót mondani, csak sajnos lejárt az ideje, Seherezádé édesanyja még lánya nevébe is belezavarodott, Csaba ismerőse pedig egy betanult monológot próbált előadni, csak a harmadik mondat után elfelejtette a szöveget. Végülis már mindegy volt, hiszen percekkel később ki is esett a mindössze 11 százaléknyi szavazatot gyűjtő szőkeség.


Seherezádé búcsúzik, mehet Galyatetőre pihenni

Ezután kezdődött a párbaj Csaba és Attila között, akik az eddigi párbajoktól eltérően hatalmas egyetértésben nézték végig a kisfilmeket. Attila elmondta, hogy egyetlen egy dolgot bánt meg a villában, ez pedig a táncos hét volt, ahol Kingával szemben másképp kellett volna viselkednie. Az érzelmes oldalt bemutató kisfilmek drámai pillanatokat eredményeztek. Az összeférhetetlen szeme kis híján könnybe lábadt, de Csaba is elérzékenyült.

Az utolsó kortesbeszédeket a játékosok tartották, ahol meglepő összeszedettséggel tudtak érvelni maguk mellett. Attila megköszönte, hogy öt hónapig mellette álltak, és kíváncsiak voltak rá, valamint arra kérte a nézőket, hogy még egyszer szavazzanak rá, hiszen nem biztos, hogy ő vezet. Csaba elmondta, hogy nem tervezett semmit, csak bejött a villába, és ha ő elhitte, hogy csodák léteznek, akkor más is el tudja hinni, ezért szavazzanak rá.

A dögunalmas párbajt a már kiesett villalakók megszólaltatása dobta fel némileg. Cristofel még a helyéről is felpattant, amikor Attila nevét ordította, ezt Balázs egy „Jólvan, nyugtatózzátok be!” szöveggel vezette le. A villalakókat ezután visszazavarták a villába, hogy ott várhassák meg a véderedményt.


Cristofel szokásához híven produkálta magát

Végül 68 százalékkal Attila nyerte meg a finálét. Az eredmények kihirdetésekor Attila sírásban tört ki, hiszen az övé a körülbelül ötvenmillió értékű fődíj, és nem utolsó sorban a műsorral járó hírnév, melyet ha ügyesen használ ki, könnyen a köztudatban is maradhat. Attila hatalmas rajongótáborra tett szert a közel félév alatt. Minden párbajt óriási különbséggel nyert meg, valamint a valóvilágos Facebook-oldalak lájkgyűjtő-versenyében is ő győzedelmeskedett.

Az utolsó egypercében még elárulta, hogy csak taktikából szokott rá a szivarra, és megköszönte a villának, hogy segítségével visszakapta az életét. „MInden aminek kezdete van egyszer véget ér, édes szerelmem, a mi történetünk most véget ér, de remélem, hogy még látjuk egymást” - ezekkel a szavakkal hagyta el Attila a luxusbörtönt utolsóként.


A Való Világ 5 játékosai

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek