Starity

Sheldry Sáez műsorvezetővé avanzsálódott

2012. február 27. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Miss Universe Panamá a színészet helyett inkább a műsorvezetéssel szeretne foglalkozni, és úgy döntött, igent mond a Telemetro ajánlatára.

hirdetés
Sheldry Sáez műsorvezetővé avanzsálódott

Mióta Sheldry lett a Miss Panamá 2011 cím birtokosa, majd szép eredményt ért el a Miss Universe nemzetközi versenyén Brazíliában, többször ajánlottak neki munkát a televíziónál. Nemrég a Telemundo kereste meg őt egy állásajánlattal, melyben lehetőséget kapott volna színésznőként debütálni. A modell elmesélte, hogy nagyon megtisztelő számára a felkérés, azonban akkor csakis a tanulmányaira szeretett volna összpontosítani.

Most a Telemetro ajánlott fel neki egy műsorvezetői állást, melyre nem tudott nemet mondani. Azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy helyt álljon az iskolában és a kamerák előtt is, valamint elmesélte azt is, hogy nem szeretné háttérbe szorítani a modellkedést sem.

Nem Sheldry az első panamai szépségkirálynő, aki a műsorvezetői pályára lépett. A 2008-as Realmente Bella Señorita Panamá győztese, Carolina Dementiev már évek óta házigazdája az Al Descubierto című műsornak. Carolina és Sheldry nagyon jó viszonyban vannak egymással, a szépségversenyre is segített neki felkészülni. Elmesélte, hogy sok tanáccsal fogja ellátni őt most is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek