Starity

Whitney Houston lánya bálványként tekintett édesanyjára

2012. március 02. 08:08   |   Szerző: bettybabe87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Houston egyetlen gyermeke, Bobbi Kristina Brown imádta édesanyját, és mindig is rajongott érte. Az ifjú hölgy dédelgetett álma az volt, hogy egy napon anyukája nyomdokaiba léphessen.

hirdetés
Whitney Houston lánya bálványként tekintett édesanyjára

Bobbi néhány nap múlva „ünnepli” 19. születésnapját, azonban kétségkívül ez lesz eddigi élete legfájdalmasabb napja. Egy anya elvesztése a legnagyobb veszteség egy érzékeny, fiatal lány számára a mai, senkit sem kímélő világban. Whitney családja és a rajongói is aggódnak a lányért, mivel most sincs túl jó lelki állapotban, és egyáltalán nem biztos, hogy az énekesi karrier jót tenne neki a jövőben.

Bobbi Kristina ugyanis mindig is rajongott édesanyjáért, aki örök példaképként fog élni a fiatal lány szívében. Kétségkívül némileg örökölte anyukája gyönyörű hangját, és ezzel a ténnyel tisztában is van. Éppen ezért mindig is arról ábrándozott, hogy egy napon ő is az énekesi pályára lép.

Anyukája elvesztése azonban felnyitotta a szemét, ezért most komolyan elbizonytalanodott a saját jövőjével kapcsolatban, azonban ha egy szép napon sikerül neki feldolgoznia a tragédiát, és lelkileg elég erős lesz, minden bizonnyal az álma egyszer valóra válhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek