Starity

Harry Styles újabb bizarr ajándékot kapott

2012. február 28. 17:05   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction mostanában igen sikeres, azonban a hírnévnek már a kellemetlen oldalát is megtapasztalták.

hirdetés
Harry Styles újabb bizarr ajándékot kapott

A One Direction valószínűleg nemcsak Anglia, hanem egész Európa legsikeresebb fiúbandája, hiszen most Észak-Amerikában koncerteznek, azonban sokszor a népszerűség hátrányait is megtapasztalhatják, például Torontóban több utcát is le kellett zárni a több ezer rajongó miatt.

Azonban ezek a lányok nemcsak sokszor egész éjjel várnak arra, hogy a kedvenc fiúbandájukat lássák, hanem különböző ajándékokkal is kedveskednek a srácoknak. Sokak viszont nem a megszokott plüssállattal lepik meg őket, hanem igen bizarr holmikkal.

„Nincs postaládánk, szóval legtöbbször egy tucat levél hever a padlón, az ajtó alatt átcsúsztatva. Amit legutóbb kaptunk, kiverte a biztosítékot: egy egészségügyi betéttel leptek meg, amin a nevem szerepelt” – mesélte Harry.

Nem ez volt az első eset, hogy a fiúkat igencsak kellemetlen helyzetbe hozták, hiszen már tampont is dobtak fel a színpadra az őrült rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek