Starity

William Levy szerepelni fog a Dancing With The Starsban

2012. február 28. 18:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

William Levy is helyet kapott a Dancing With The Stars új szériájában.

hirdetés
William Levy szerepelni fog a Dancing With The Starsban

William Levy is helyet kapott azon hírességek között, akik részt vehetnek a Dancing With The Stars új szériájában, ami kicsivel több, mint két hét múlva indul a tengertúlon.

A Good Morning America ma reggel jelentette be a résztvevőket; a kubai származású színész neve is szerepel a versenyzők között. A show március 19-én, hétfőn kezdődik, immáron 14. alkalommal.

A csapatban egy táncosnak egy híressége lesz a partnere, köztük lehetnek színészek, színésznők, modellek, énekesek, sportólok és komikusok is. Profi koreográfusok és tánctanárok foglalkoznak a tehetségekkel, és minden héten más-más stílusban mutathatják meg magukat. A továbbjutáshoz azonban a zsűri adott pontja és a közönség szavazata is szükséges.

Levy partnernője a kétszeres bajnok, Cheryl Burke lesz, aki ezzel kapcsolatban már posztolt is egy üzenetet Twitter-profiljára: „Annyira izgatott vagyok, hogy táncolhatok William Levyvel” – csiripelte

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek