Starity

Angelina Jolie virágot kapott Jennifer Anistontól

2012. március 01. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston egy csokor virágot küldött volt férje, Brad Pitt élettársának, ezzel közölve, hogy gratulál neki első rendezett filmjéhez.

hirdetés
Angelina Jolie virágot kapott Jennifer Anistontól

A 2005-ös évtől kezdve Jennifer Aniston és Angelina Jolie kapcsolata viharos, ugyanis ebben az évben kezdett el randizni Brad és Angie, amit Aniston nem nézett jó szemmel, és így Brad és Jennifer házassága, mely öt évig tartott, csődbe ment.

A válás után Brad és Angelina komoly kapcsolatba kezdtek, és a Mr. and Mrs. Smith című film forgatásán már egy párt alkottak, azóta az amerikai sajtó szerint a két színésznő nem bírja elviselni egymást, ám lehet, hogy mégis.

Brad Pitt egy másolatot küldött Jennifernek, Angelina új filmjével. Jennifer cserébe egy csokor virágot ajándékozott Angie-nek, és egy kis cetlit, melyben az állt, hogy jó munkát csinált. Ez egy jel, hogy a kapcsolatuk javult” – mondta egy közeli barát a Now magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek