Starity

Mulatós zenével keresné kenyerét VV Fecó

2012. március 01. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A családfő boldogan tért vissza a családjához, azonban azt nem gondolta, hogy befizetetlen csekkhalmazok fogják majd beárnyékolni örömét. Fecó az éneklésben látja a kiutat.

hirdetés
Mulatós zenével keresné kenyerét VV Fecó
Fotó: RTL Klub

Fecó visszakapta a családját, de velük együtt a felelősséget is, hogy mindig legyen étel az asztalon. Amíg a luxusbörtönben volt, a családot a közeli barátok segítették, mert Angéla a munkanélküli segélyből volt kénytelen élni a két óvodáskorú gyermekkel.

Most Fecón a család szeme, de sajnos beköltözése után nemsokkal csődbe ment a cég, ahol dolgozott, így oda már nem tud visszamenni raktárosnak. Most azon gondolkodik, hogy ismertségét miként tudná kamatoztatni.


„Folyamatosan azon agyalok, hogy mit merre hogyan. Üzletvezetői és biztonsági őr végzettségem van, de az énekesi pályával is kacérkodom. Több mulatós és lassú dalt is tudok, ezzel szívesen fellépnék ott, ahova hívnak. Épp ezért már egy énektanárhoz is bejelentkeztem, hogy segítsen képezni a hangom” – mondta Fecó a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek