Starity

Aaron Carter még nem tudta feldolgozni Leslie halálát

2012. március 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leslie Carter január 31-én hunyt el. Kisöccse, Aaron még mindig gyászol, és nem tudja feldolgozni a tragédiát!

hirdetés
Aaron Carter még nem tudta feldolgozni Leslie halálát

Aaron Carter jelenleg új szólóalbumával foglalkozik, valamint fellép a Broadwayen, mégpedig a The Fantasticks darabban. Nemrég azt is elárulta, hogy a zene az élete, de nemrég nővéréről csiripelt. Leslie Carter január utolsó napján, váratlanul hunyt el. A mindössze 25 éves lánnyal feltehetően a drog végzett, ám ezt sem a családja, sem a család szóvivője nem erősítette meg – eddig.

Aaron Carter, aki mindössze másfél évvel fiatalabb Leslie-nél, nemrég a Twitteren fejezte ki a szörnyű fájdalmát: „Még mindig hiányolom a nővéremet, most már kezdek magamhoz térni a sokkból. Kicsit megbetegített a dolog. Nyugodj békében, Leslie Carter.

Ezenkívül arról is írt, hogy az élet értékes dolog, és arra kérte rajongóit: ne drogozzanak. Köztudott, hogy a fiatal énekes drogproblémákkal küzd, viszont előfordulhat, hogy ezt nővére korai és váratlan halála miatt írta. „Az élet értékes és törékeny, de nem jössz rá, amíg nem mész át egy olyan dolgon, ami a nővéremmel történt. Az életet válaszd. Ne drogozz.”

Egyes portálokon lehetett olvasni, hogy Leslie, akárcsak fiútestvérei, drogproblémákkal küzdött, de ezt a rajongók nem hiszik el. Azonban feltehető, hogy a furcsa történetnek itt még nincs vége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek