Starity

Nina Dobrev újra a filmvásznon

2012. március 02. 19:07   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók gyönyörű színésznője újra a filmvásznon csillogtathatja meg tehetségét.

hirdetés
Nina Dobrev újra a filmvásznon
Fotó: Nylon Magazine

Úgy tűnik, Nina Dobrev nemcsak a tévé képernyőjén, hanem a filmvásznon is egyaránt jeleskedik. A nagy sikerű sorozat bájos Elenája idén nyáron lesz látható a Summit Entertainment által bemutatott The Perks Of Being A Wallflower című filmben, ahol Emma Watson és Logan Lerman oldalán szerepelhet.

A színésznő egy másik filmmel bővítette listáját, ugyanis az újonnal érkező Junkyard Dog című indie-drámában szerepelhet. A rendező nem más, mint a Perksben szintén felbukkanó színész, Nina egyik kollegája, Dylan McDermott.

A film egy kisvárosban játszódik, és egy lakos kaotikus életét mutatja be. Azt nem tudjuk, hogy Miss Dobrev milyen szerepet fog betölteni a produkcióban, de a forgatás már elkezdődött. Emellett Nina Dobrev és a The Vampire Diaries stábja a harmadik évad befejező munkálatait végzik, mint nemrég kiderült, az évad fináléja május 10-ére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek