Starity

Lady Gaga a filmvásznon is bizonyíthat

2012. március 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éneklés után egy filmben kap lehetőséget,hogy megcsillogtassa színésznői képességeit. Többek között Will Smith és Tommy Lee Jones oldalán tűnik majd fel a Sötét Zsaruk harmadik részében.

hirdetés
Lady Gaga a filmvásznon is bizonyíthat

Lady Gaga is feltűnik a Sötét zsaruk harmadik részében – árulta el az egyik főszereplő, Will Smith, aki szerint több híresség is felbukkanhat majd a filmben, de az ő nevük egyelőre titok. Hogy milyen szerepet kaphat majd a korunk egyik legnagyobb botrányhősnője, még nem tudni, akár földönkívüli is lehet belőle, vagy talán ő is zsaruszerepben áll majd Will Smith mellett.

Lady Gaga egyébként szívesen törne be a filmiparba. Egy korábbi nyilatkozata szerint az az álma, hogy egyszer egy Woody Allen-filmben szerepeljen. Talán olyan színésznői adottságokat vélnek majd fel benne, hogy később többször is láthatjuk majd a mozikban.

A Sötét zsaruk harmadik részében továbbra is feltűnik Tommy Lee Jones, akinek fiatalkori énjét Josh Brolin alakítja majd. Korábban az is kiderült, hogy Nicole Scherzinger énekesnő is kap egy fontosabb szerepet, ő egy gonoszt fog alakítani a filmben. A hazai filmbemutató időpontja május 24-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek