Starity

Angelina Jolie kezelésre szorul

2012. március 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika leghíresebb tévés dokija szerint Angelinának orvosi kezelésre lenne szüksége, mivel a színésznő túlságosan is alultáplált.

hirdetés
Angelina Jolie kezelésre szorul

Drew Pinsky tévépszichológus, a Celebrity Rehab című valóságshow kiötlője és főszereplője több sztárnak is adott már tanácsokat drog-, alkohol- és szexfüggőséggel kapcsolatban, többek között Lindsay Lohannek, David Duchovnynak, Dustin Hoffmannak, Halle Berrynek és Michael Douglasnak is. Jelenleg Angelina Jolie-n akadt meg a szeme, aki szerinte kétségbeejtő látványt nyúlyt alultápláltsága miatt.

„Egy héttel ezelőtt, amikor megjelent az Oscar-gálán az ujjatlan, magasan sliccelt fekete ruhájában, megijedtem tőle. A karját és a vékonyka combját nézve megrökönyödtem. Véleményem szerint nagyon rossz üzenet ez a fiatal lányoknak. – olvasható az orvos nyilatkozata a Bors fordításában. – Jolie tavaly novemberben, a Grazia magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy napi hatszáz kalóriát visz be a szervezetébe. Ez két tányér gabonapehely tejjel. Azt mondta, néha megenged magának egy kanálnyi kókuszolajat vagy egy maroknyi gabonát. Önök szerint ez normális dolog?” – tette hozzá dr. Drew.

A színésznő egyébként tényleg elég kétségbeejtően néz ki, tiszta csont és bőr, nem Pinsky volt az első, aki megemlítette Angelina soványságát. Saját bevallása szerint a forgatási napokon van, hogy egész nap nem eszik, és ezt sokszor este se pótolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek