Starity

Björk New York-i turnéja végére ért

2012. március 05. 21:09   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az izlandi híresség februárban kezdte el New York-i turnéját legújabb albumával, a Biophiliával. A koncertsorozat óriási sikereknek örvendhet, hiszen mindegyik koncertje telt házasra sikeredett.

hirdetés
Björk New York-i turnéja végére ért

Az énekesnő az elmúlt másfél hónapban 15 koncertet adott a „Nagy almában”. 10 koncertet a brooklyni Hall of Sience-ben és további 5 koncertet a híres Roseland Ballroomban. Turnéja és Biophilia-kiállítása több mint 100.000 érdeklődőt tudhat magáénak.

A koncertjeit a nem mindennapi hangzások és a látványos színpad technika jellemezte. Óriási sikernek örvendhetett egy régebbi számának, az 1995-ös Possibly Maybe-nek a feldolgozása, amelyhez egyik legkülönlegesebb hangszerét, a Tesla tekercset, és számítógépes élő hangszerek által keltett nem mindennapi basszusok jellemzik.

Az énekesnő megjelenésével se tette lejebb a mércét, hiszen kék színű műanyag autóabroncsra emlékeztető ruhája és a már szinte védjegyévé vált óriási vörös bozontos hajviselete volt. Turnéja ideje alatt a híres Q magazin is több oldalas cikket készített koncertjeiről.

Az énekesnő a közeljövőben Spanyolországban, Franciaországban, Chilében, Lengyelországban, Csheországban és a magyar rajongók örömére hazánkban is a Balaton Sound fesztiválon fog koncertet adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek