Starity

Meisa Kuroki örökbe fogadott

2012. március 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki imádja az állatokat, és eljutott arra a pontra, hogy neki is legyen egy sajátja. Egy menhelyi kutyát fogadott örökbe férjével, Jinnel, akit Okaminak kereszteltek el.

hirdetés
Meisa Kuroki örökbe fogadott

Miután a japán színész-énekesnő örök hűséget fogadott Akanishi Jinnek, és saját lakást vett New Yorkban, valamint elindította második országos turnéját Japánban, már meg sem lepődünk azon, hogy újabb felelősséget vett a nyakába.

Köztudott tény, hogy Meisa Kuroki imádja az állatokat, a nagymamájánál több nyúl, kacsa, tyúk és cica is van. Ám most maga Meisa döntött úgy, hogy elkezd felelősséget vállalni, méghozzá egy kutyáért, akit a tokiói menhelyről hozott el.

„Az az álmom, hogy nagy családom legyen, legalább két gyermekkel, de minél többen vagyunk, annál jobb! Jinnel úgy döntöttünk, megtapasztaljuk milyen, amikor felelősséggel tartozol valaki iránt, így márciustól felelősséggel tartozunk kutyusunknak, Okaminak” – mesélte Meisa a márciusi Maquiának.

A kutyus neve Okami, ami magyarul úrnőt jelent, Mei állítása szerint úrnőként fogja kezelni menhelyről érkező kutyust, innen ered a neve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek