Starity

Kim Kardashian és volt férje az ajándékokért harcolnak

2012. március 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian és volt férje, nem tudnak sehogy sem megegyezni, legújabb veszekedésük azért robbant ki, mert nem tudják, mit fognak kezdeni az esküvőn kapott ajándékokkal.

hirdetés
Kim Kardashian és volt férje az ajándékokért harcolnak

Mint mindig, Kim most is csak magával foglalkozik. Legújabb vitája volt férjével azért robbant ki, mert fogalmuk sincs, mit kezdjenek majd a nászajándékokkal. Kris szerint ezeket vissza kellene adni azoknak, akik pénzt költöttek rá, Kim pedig az összeset meg szeretné tartani.

Kris Humphries szerint, mivel az esküvő csak hazugság volt, így sem őt, sem pedig Kimet nem illetik meg ezek a dolgok. Kim volt férje a mai napig azt állítja, hogy a realitysztár csak azért ment hozzá, hogy minél többet foglalkozzon vele a sajtó, és persze azért, hogy minél több pénzhez jusson.

Másrészt, Kim nem szeretné vissza adni a 63.000 fontot érő ajándékokat, mivel egy dupla értéket szán jótékonysági célokra. A Kardashian család egyik közeli barátja szerint Kim már meg is írta a 126 ezer fontot érő csekket egy jótékonysági alapítványnak, a Dream Foundationnek, ez a szervezet hátrányos sorsú felnőtteken segít, melyek olyan betegségekkel küszködnek, amire az életük is rámenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek