Starity

Szabó Zsófi lenyűgözte Debreczeni Zitát

2012. március 07. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi igazán elegáns oldalát mutatta meg. A színésznő topmodelleket meghazudtoló módon profin pózolt a Presztizs Style magazin fotózásán, ahol nem más, mint Debreczeni Zita kapta lencsevégre a Jóban Rosszban Betty-jét.

hirdetés
Szabó Zsófi lenyűgözte Debreczeni Zitát
Fotó: Red Lemon Média

Szabó Zsófi rengeteg alkalommal mosolygott már az olvasókra különböző magazinok címlapjairól, de most egy igazán különleges fotósorozat elkészítésére kérték fel a színésznőt. A huszonéves szépség igazán elegáns nőként néz vissza ránk Debreczeni Zita jóvoltából.

„Nagyon tetszett az alap koncepció, hogy egy elegánsabb hangulat megteremtése volt a cél. Szívesen vállaltam el a felkérést és még a legapróbb dolgokban sem csalódtam. Minden gördülékenyen ment, valódi modellnek éreztem magam. Nagyon profi volt a csapat, Zita fantasztikus képeket készített rólam, szuper lett a végeredmény” – lelkendezett Szabó Zsófi.

A Jóban Rosszban sztárja lenyűgözte Debreczeni Zitát, aki most először találkozott a csinos színésznővel.

„Zsófit korábban nem ismertem, nem tudtam mire készüljek. Mivel színésznő ezért gondoltam, hogy nem okoz majd neki gondot akármilyen szerepbe is kell, hogy bújjon. A közös munka abszolút a profizmusát tükrözi, együttműködő volt, megbízható és aranyos. Én nagyon nyűgös és beteg voltam akkor, vele mégis minden nagyszerűen ment” – árulta el Debreczeni Zita.


Fotó: Red Lemon Média

„A Presztizs egy stílusmagazin, minden alkalommal divatanyagra fotózunk. Nagyon elegáns, nagyon nőies nőt akartam faragni Zsófiból, mire a fotózásra került a sor a sminkesek és stylistok már készen adták át nekem. Egy otthonos közeget szerettünk volna teremteni, ami úgy érzem sikerült. Összességében az egyik legszuperebb fotózásom volt” – vallotta be a fotósként is remekül bizonyító szépség.

A Jóban Rosszban Betty-jéről készült fotósorozatot bárki megnézheti a Presztizs Style magazin e havi számában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek