Starity

Project X: elszabadult a buli a Cinema Cityben

2012. március 07. 15:03   |   Szerző: Intercom / Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csöndet a moziban? Ugyan már! Hétfőn este vad, hangos házibuli köszöntötte a Másnaposok rendezőjének új, minden eddiginél merészebb bulimoziját, a Project X-et.

hirdetés
Project X: elszabadult a buli a Cinema Cityben
Fotó: Project X

Persze egyetlen házibuliból sem hiányozhat a szuper DJ, aki a legújabb zenéket hozza, ehhez jön még némi alkohol, ropogtanivaló, dögös, bevállalós lányok, és néhány kerti törpe. Mindez együtt fergeteges hangulatba hozta a sok szerencsés, résztvevő fiatalt, akik elsőként, premier előtt nézhették meg az év egyik legmenőbb vígjátékát, és együtt bulizhattak kedvenc sztárjaikkal is.

A fiatal vendégek mellett a fiatal zenészek is könnyen elvegyültek a tömegben: az Anti Fitness Club tagjai a földön ülve üvegeztek, Düki magának és barátainak csapolta a sört, és a Golden Coast együttesből Ádám az egyik csinos lány válláról nyalta a sót a tequilájához. Voksán Virág kipróbálta a sörpingpongot, majd egy kicsit a DJ pult mögé is beállt. VV Christofel és párja, VV Veronika is láthatóan nagyon jól érezte magát, akik együtt buliztak Dyával, és Csabával is, aki most végre igazán elengedhette magát.


Fotó: Starity / Miklós András

„Nagyon szuper volt a hangulat, és a film is tele van jobbnál jobb poénokkal. Ritkán esik meg velem, hogy hangosan felnevetek a moziban, de most nem bírtam visszatartani a nevetést, a teltházas teremben sokan voltunk így ezzel” – mesélte VV Csaba a vetítés után.

A partin, a nagy tömegben felbukkant a Megasztáros Torres Dani, Giorgio, és Kállay-Saunders András is, valamint Niki Belucci, Istenes Bence, és Dukai Regina is.

Az este sokaknak azért is volt különleges, mert elkísérhették kedvenc sztárjukat a premier előtti vetítésre: az AFC-s fiúk, Düki és Kállay-Saunders András is együtt mulatott rajongóival.


Fotó: Starity / Miklós András

A film

Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül.

Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok jellemzik a filmet, amelyet a Másnaposok-filmek és a Terhes társaság rendezője, Todd Phillips kreatív irányítása mellett készült.

A Project X – A buli elszabadul című filmre már nem kell sokáig várniuk a bulizni és mozizni vágyóknak, mert március 15-től a mozikban is megkezdődik az igazi parti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek