Starity

Demi Lovato új terveiről beszélt

2012. március 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato az elmúlt napokban különösen nyüzsgő életét él, beleértve a zenei karrierjét is. Az énekesnő megosztotta, hogy mik a tervei az elkövetkezendő hónapokra.

hirdetés
Demi Lovato új terveiről beszélt

Az MTV Stay Strong: After Show műsorában, a Disney-csillag elmondta, hogy tervez egy turnét, és hamarosan megjelenteti második klipjét az Unbroken című lemezéről, ami a Give Your Heart A Breakhez készült.

Dokumentumfilmjének premierje után, az MTV Newsnak elárult néhány dolgot a közelgő projektjeiről: „Az új videóklip, amiben alapvetően próbálom meggyőzni a srácot, hogy nem törtem össze a szívét, majd konfliktusba keveredünk, és próbálom újra visszaszerezni. Valami különlegeset fogok tenni érte a dal legvégén.”

Miközben Demi forgatta a videót, Twitteren viccelődött arról, hogy intim viszonyba keveredett a vendégszereplő sráccal, akivel épp csak azelőtt ismerkedett meg, mielőtt a kamera elkezdett forogni: „Ez elég vicces, és része a munkádnak. Meg kell próbálnod átvészelni, de először elég kínos, amikor valakivel azt kell eljátszanod, hogy egy párt alkottok, miközben nem is ismered” – mondta a lány, majd hozzátette: „Nagyon édes volt, nagyon édes és nagyon cuki.”

Unbroken-korszakának aligha van vége, hiszen Demi megerősítette, hogy valamikor ebben az évben turnéra indul, hogy reklámozza az albumot: „Újra útra fogok kelni idén. Azt tervezem, hogy egy világ körüli turnét csinálok, hogy láthassam a rajongóimat.”

És úgy tűnik, amíg nem érzi magát teljesen kényelmesen a kamera előtt, a színészi karrierjét szünetelteti. „De amikor megtalálom a megfelelő szerepet, biztosan elfogom fogadni” – ígérte meg Demi.

Addig is a rajongóknak már nem kell sokat várni a színész-énekesnő Punk'd-epizódjára, aminek az új évada március 29-én fog debütálni az MTV-n. „Két barátom, Jack [Gaskarth] és Alex [Barakat] az All Time Lowból átvertek engem.” A srácok Nick Cannon segítségével hajtották végre a szivatást.

Demi dél-amerikai turnéja áprilisban veszi kezdetét, és májusban fog véget érni, reméljük, utána Európába is ellátogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek