Starity

Justin Bieber több tiszteletet vár el

2012. március 09. 14:02   |   Szerző: Fanni

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elkövetkezendő időkben piacra dobják a Believe albumot, amivel Justin nemcsak eddigi Beliebereit akarja megtartani, hanem az új hangzással reméli, bővíteni tudja rajongói táborát.

hirdetés
Justin Bieber több tiszteletet vár el

Justin a minap arról nyilatkozott az MTV Newsnak, hogy új hangzással áll elő legújabb albumán, és valami újat fog mutatni: „Sokkal másabb lesz az új albumom, egyáltalán nem olyan, amilyet manapság az emberek hallgatnak a rádióban, vagy amit megszokhattak tőlem. Mókás, vicces, ugyanakkor komoly lesz” – mondta.

Már nagy lázban ég a rajongók véleménye miatt, hiszen meg akarja mutatni igazi valóját azoknak az embereknek, akik nem szeretik őt, és reméli, az új stílusával mindenki szívébe bevésheti majd. Elmondása szerint nem az a célja, hogy „régi” rajongóit elveszítse, csak szeretné, ha megismernék ezt az oldalát is, és szívesen szerezne új rajongókat. Az MTV Newsszal azt is megosztotta, hogy sokkal több tiszteletet vár el az emberektől az új korong megjelenése után.

Az első kislemezének a Boyfriend nevet adta, amely megjelenését már nagyon várja, továbbá a srác abban is biztos, hogy a Believe-hez turné is dukál. Reménykedjünk benne, hogy Magyarorszára is ellátogat majd a kanadai tinisztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek