Starity

A világ darabokra hullik a Jégkorszak 4-ben

2012. március 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Jégkorszak negyedik részének legújabb előzetese, amely immáron rengeteg információval lát el minket az animációs filmmel kapcsolatban.

hirdetés
A világ darabokra hullik a Jégkorszak 4-ben

„A világ vége csak a jéghegy csúcsa” – áll a Jégkorszak legújabb plakátjain szlogenként. A népszerű animációs film folytatásában kedvenceink újabb kalandokba bonyolódnak: ezúttal a vándorló kontinensek állják útjukat, s a szőrös emlősöknek ezúttal annyit kell tenniük, hogy több ezer kilométer megtétele után ismét egymásra találjanak.

A történet szerint főhőseink jéghegyeket használnak hajókként, tengeri teremtményekkel kötnek barátságot, kalózokkal párbajoznak, és egy új világ felfedezése is rájuk vár.

A Jégkorszak – Vándorló kontinensekben rengeteg új arc tűnik fel, és a már jól ismert hangok mellett néhány világsztárral is kiegészült a stáb csapata: a negyedik részben Jennifer Lopez, az Agymenőkből ismert Kunal Nayyar és Keke Palmer is hangját adta a szuperprodukcióhoz, amely július 12-én érkezik meg a hazai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek