Starity

Beteg gyermekeket látogatott meg Adam Lambert

2012. március 10. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam mindig híres volt a jó szívéről, s ez most sem volt másképp. Beteg kis rajongóit látogatta meg atlantai promóciós turnéja során, s készségesen válaszolt minden kérdésükre.

hirdetés
Beteg gyermekeket látogatott meg Adam Lambert

A színpadon láttuk őt fényes kosztümökben, csillámporral és sminkkel fedve, erőteljes, kifogástalan hanggal, meglepő magabiztossággal, és olyan színpadi jelenléttel, amit korábban csak olyanoktól láttunk, akik már évek óta a rivaldafényben mozognak. De a színfalak mögött a 30 éves Adam Lambert, Indiana állam szülötte, az az édes srác, aki megpróbálja a legjobbra felhasználni a hírnevét. Videót készített az It's Get better kampányhoz, amelyben elmondta, hogy bízik abban, hogy annál jobb ember mindenki, hogy valakit elítéljen a mássága miatt, és cikizzen a suliban. Hozzátette, hogy érti, hogy mostanában ez a menő, de tudja, hogy ennél sokkal több van bennünk, mint hogy valakit emiatt ítéljük el. Emellett évről-évre születésnapja alkalmából támogat egy szervezetet a tiszta víz érdekében és nemcsak ő adakozik, hanem arra kéri a rajongóit, hogy ne vegyenek neki ajándékot, hanem az arra költött összeget inkább ajánlják fel erre a célra.

Lambert már többször meglepetésszerűen ellátogatott kórházakba, csak eddig nem nagyon szívárogtak ki képek vagy beszélgetések, mert úgy gondolja, hogy ez a pillanat csak rá és a beteg rajongóira tartozik.

A tegnapi nap az atlantai promóciós körútján ellátogatott Ryan Seacrest alapítványába, a Gyermek Egészségbe, ahol megismerhette a bent fekvő gyerekeket.

Adam látogatása során készségesen fotózkodott velük és családtagjaikkal, miközben megválaszolta a feltett kérdéseiket. Ezáltal megtudhattuk, hogy Adam szenvedélye a zene, már egészen kiskora óta, s úgy gondolja, hogy talán ez ráragadt az idő során, hiszen egész életét meghatározta. Édesapja példuál DJ volt a főiskola alatt. A legkorábbi zenei élménye pedig határozottan Bob Marley-hoz tartozik, nagyra tartja a munkásságát.

10 éves korában realizálódott benne, hogy ezzel szeretne foglalkozni, és ezért mindent megtett. Az American Idolról szóló kérdésekre annyit mondott, hogy nagyon kemény és stresszes, de határozottan úgy érzi, hogy a nyomás jobb emberré és előadóvá tette, illetve nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hogy hétről-hétre különböző műfajban próbáltathatta meg a képességét. A kedvenc pillanata pedig a Queen-fellépés volt a fináléban.

Adam elárulta nekik, hogy mindennap gyakorol, és rengeteg vizet iszik, hogy a hangszálait melegen tartsa. A sportot nem kedveli, de kocogni szeret, szerinte remek stresszlevezető, ráadásul rengeteg ihletet szerez a szabadban.

Jelenleg pedig promóciós turnén vesz részt, és nagyon izgatott az új album miatt, amin többek között együtt dolgozott Bruno Marssal és Pharellel.

A kisgyerekek a látogatás után elmondták, hogy nagyon örültek Adamnek, mert kedves és közvetlen volt, rengeteg szeretetet árasztott magából, és elmondta nekik, hogy mindenre van esély, csak éljék az álmukat, és soha ne adják fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek