Starity

Bill Skarsgård norvég filmben kapott szerepet

2012. március 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skarsgård famíliát manapság igencsak felkapták, ez alól Bill sem kivétel: sorra kapja szerepeit – legutóbb például Norvégiában.

hirdetés
Bill Skarsgård norvég filmben kapott szerepet

Bill Skarsgård a múlt hétvégén Osóban járt – a pletykák szerint bátyja, Alexander is ott tartózkodott – ám nem csak egy egyszerű városnézésre ugrottak át a szomszédos fővárosba: Bill új filmje, a Viktória sajtótájékozatóján jelent meg az ifjú, 2012-ben Shhoting Starnak választott színész.

A film egy regényadaptáció, Knut Hamsun 1898-as művét viszik vászonra a skandinávok. A történet szerint a gazdag földesúr lánya, Viktória, és Johannes, a molnár fia egymásba szeretnek, ám ezt 19. századik társadalmi különbségek miatt nem nézik jó szemmel. A két említett szerepet Jakob Oftebro és Iben M. Akerlie játssza, míg Bill alakítja Ottót.

Billnek ez az első norvég szerepe, és bevallása szerint várja is. A sajtótájékoztatón jelentették be a főszereplőket, a bemutatót pedig 2013 februárjára tervezik, a dráma költségvetése pedig körülbelül 32 millió korona.

A 21 éves Skarsgård fiúnak egyébként nem ez az egyetlen készülőben lévő projektje: az amerikai Anna Kareninában is játszik, ám csak egy kisebb szerepet. Decemberben bemutatott Simon och Ekarna című, a második világháború idején játszódó filmjéért pedig bekerült a 2012-es Shooting Stars elnevezésű projektbe, és a Berlinálén februárban díjat is átvehetett ennek kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek