Starity

Whitney Houston lánya kiöntötte lelkét Oprah Winfrey-nek

2012. március 12. 16:04   |   Szerző: bettybabe87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ez az első eset, hogy a Houston család őszintén beszélget a népszerű amerikai műsorvezetővel, Oprah Winfrey-vel. Oprah számtalan interjút készített már Whitney-vel is, aki még az otthonába is beengedte őt, és őszintén nyilatkozott neki magánéleti problémáiról.

hirdetés
Whitney Houston lánya kiöntötte lelkét Oprah Winfrey-nek

Oprah Winfrey a közelmúltban interjút készített a világhírű díva lányával, Bobbi Kristinával. A fiatal lány őszintén megnyílt a műsorvezető előtt, és beszámolt legkedvesebb élményeiről, emlékeiről, melyek nemrég elhunyt édesanyjához fűződnek.

Köztudott, hogy Oprah a Houston család régi ismerőse, már több interjút is készített Whitney-vel annak idején, az évek során pedig baráti kapcsolat alakult ki közöttük. Talán éppen ez az oka annak, hogy Bobbi Kristina ennyire nyíltan tudott beszélni érzéseiről.

A felvétel során a család véleményt nyilvánított az énekesnő halálával kapcsolatos pletykákról, feltételezésekről is. Az egész interjú megható és őszinte, a végén már Oprah is a könnyeivel küszködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek