Starity

Tragédiával zárul a Vámpírnaplók 3. szezonja

2012. március 13. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat rajongói ismét elkezdhetnek izgulni kedvenceikért, hiszen valakire fájdalmas vég vár a harmadik szezon végén.

hirdetés
Tragédiával zárul a Vámpírnaplók 3. szezonja

A The Vampire Diaries sorozat egy hosszú szünet után most csütörtökön tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon és a hírek szerint ezzel az epizóddal fognak csak igazán beindulni az események Mystic Fallsban.

Nina Dobrev, akinek az ágyába még pótapu is szívesen bebújna, a PaleyFest alkalmával elárulta, hogy Stefan ismét közeledni fog Elenához, ami persze nem nyeri el mindenkinek a tetszését, de mást is megosztott a finálé epizóddal kapcsolatban.

„Hatalmas pillanatok lesznek, vidám pillanatok, de természetesen a végén tragédiával fog zárulni” – mondta el a színésznő az interjú során.

A rajongók elkezdhetik rágni a körmüket, hogy vajon melyik karakter lesz Julie Plec áldozata a harmadik szezon végén, de persze még számos kérdés nyitva áll a tragikus végkimenetelig. Vajon Klausnak sikerül meghódítani Carolinet? Damon ismét a rosszabbik énjét érvényesíti? Bonnie édesanyja hogy bírkózik meg új életével? És Elena? Vajon végül melyik Salvatore fiú oldalán találja meg a boldogságot? Május végéig mindenre választ kapunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek