Starity

DMX-nek március végén jelenik meg új albuma

2012. március 15. 10:10   |   Szerző: Évike12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

DMX visszatért egy új albummal, amelynek címe: Undisputed, és március 27-én kerül a piacra. Több mint öt éve jelent meg az utolsó albuma, de most végre visszatér.

hirdetés
DMX-nek március végén jelenik meg új albuma

A börtönt is megjárta, drogproblémákkal küszködött, de mára felépült, és újra folytatja karrierjét, a rajongók örömére. DMX az egyetlen művész a történelemben, aki a Billboard 200-ban elérte Number One pozicíót öt albumával. A Def Jam és Grand Champ című albuma Number one lett az első héten, 312.000 példányban értékesítették az Egyesült Államokban. DMX utolsó, 2001-es The Great Depression vezette a listát, 440.000 példányban értékesítették.

Swizz Beats, aki érintett a megjelenésben, korábban azt mondta a projektre, hogy “várhatóan hip-hop lesz, és remélik, valódi zene." A megállapodás szerint a Seven Arts fogja kiadni a korábban bejelentett Undisputedet.

DMX-nek jól indult a 2012-es év, hiszen nemcsak új albummal boldogítja rajongóit, hanem egy turnéval is: Németországban, az USA-ban és Finnországban is összefuthatunk majd vele. A hírek szerint Magyaroszágra a közeljövőben nem tervez látogatást, de reméljük, egyszer ide is ellátogat, a magyar rajongók nagy örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek