Starity

Indiánt játszik legújabb filmjében Johnny Depp

2012. március 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a The Lone Rangerben egy indián őslakos bőrébe bújik. Az első fotók már meg is jelentek a produkcióból.

hirdetés
Indiánt játszik legújabb filmjében Johnny Depp

A Jerry Bruckheimer pénzéből és Gore Verbinski rendezővel készülő film, a The Lone Ranger első képei már felkerültek az internetre, amelyen Johnny Depp és partnere, a J. Edgarból ismert Armie Hammer látható. Míg Armie a címszereplő bőrébe bújik, addig Depp egy Tonto nevű őslakost fog alakítani.

A rajongóknak azonban várniuk kell A magányos lovas megjelenésére, ugyanis csak 2013 májusában kerül az amerikai mozikba. A produkcióban részt vesz többek között Helena Bonham Carter, William Fichtner és Tom Wilkinson is.

Ha a színészgárdát és a stábot figyelembe vesszük, igazi sikerre számíthatunk, hiszen Jerry Bruckheimer és Gore Verbinski nevéhez fűződik az első három A Karib-tenger kalózai-film, valamint Depp és Bonham Carter is bizonyíthatott már együtt, hiszen együtt játszottak a Charlie és a csokigyárban, a Sweeney Toddban és az Alice Csodaországban című filmben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek